Over

Lieke Bezemer

liekeLieke Bezemer heeft ruim tien jaar ervaring als trainer, coach en assessmentpsycholoog. Ze studeerde psychologie aan de Universiteit Maastricht en heeft gedurende haar loopbaan de postdoctorale opleiding voor assessmentpsychologen cum laude afgerond. Daarnaast heeft zij diverse trainingen gevolgd voor verdere professionalisering. Lieke is bovendien geregistreerd als A&O psycholoog bij het NIP.

De bedrijven waar Lieke gewerkt heeft, liggen zowel in de profit als non- profit branche (o.a. zakelijke dienstverlening, industrie en onderwijs). Als trainer en coach begeleidt Lieke zowel groepen als individuele mensen. Zij heeft mensen, van werkvloer tot directie, gecoacht op hun persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding verzorgd, intervisiegroepen begeleid en sociaal –communicatieve trainingen gegeven aan professionals en studenten.

Haar assessmentervaring is begonnen met het opzetten van assessments binnen een organisatieadviesbureau en heeft een vervolg gekregen bij LTP, een gerenommeerd HR adviesbureau.
Klanten typeren Lieke als enthousiast, respectvol confronterend, kundig en analytisch.

Lieke is 38 jaar, getrouwd en moeder. Zij woont in ’s-Hertogenbosch en is in haar vrije tijd vaak op het water te vinden. Waar zij anderen graag uitnodigt hun grenzen te verleggen, heeft zij dat gedaan door haar eigen bedrijf te starten: practice what you preach!

U kunt o.a. bij Lieke terecht voor persoonlijke ontwikkeling van uzelf of van uw medewerkers, voor loopbaanvragen of voor de uitvoering van een assessmenttraject. Voor meer informatie over één van deze onderwerpen kunt u een kijkje nemen op deze website of contact opnemen met Lieke.