Trainingen

hardloop_trainingenLieke Bezemer is een enthousiaste trainer die mensen weet te motiveren hun grenzen te verleggen. Haar doelgerichte aanpak zorgt ervoor dat deelnemers sneller hun doelen zullen bereiken. Met de inzet van diverse werkvormen zet zij zich in om een training op iedereen aan te laten sluiten. Lieke ziet een open sfeer en plezier als belangrijke voorwaarden om op een prettige manier te leren. Zij is goed in het (snel) doorgronden van de vraag achter de vraag en maakt kwaliteiten en valkuilen van mensen inzichtelijk. Dit maakt het mogelijk om afscheid te nemen van oude (gedrags)patronen en nieuw gedrag aan te leren. Lieke is een trainer bij wie deelnemers zichzelf kunnen zijn en uitgenodigd worden om nieuw gedrag uit te proberen.

 

“Aanvaard wat je niet kunt veranderen en verander wat je niet kunt aanvaarden.” Stephen Covey

 

Voorbeelden van Lieke’s dienstverlening op het gebied van training zijn:

  • trainingen op persoonlijke ontwikkeling: sociaal-communicatieve vaardigheden en groepsvaardigheden (zoals: presenteren, vergaderen, samenwerken, Belbin/MBTI, intervisie, timemanagement, assertiviteit, feedback geven en ontvangen)
  • trainingen loopbaanontwikkeling (wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik)
  • trainingen solliciteren (brief en cv schrijven, arbeidsmarkt oriëntatie, sollicitatietechnieken, voorbereiding assessment)

Wilt u meer weten over een training of wilt u weten wat andere mogelijkheden zijn, dan kunt u contact opnemen met Lieke.