Coaching

fietsers_coachingLieke Bezemer is ruim tien jaar werkzaam als coach. Een coachingstraject ziet zij als een ontdekkingsreis. Een reis om u uw talenten en kracht te laten (her)ontdekken. Haar overtuiging is dat u zowel op het werk als privé beter functioneert als u dichtbij uzelf blijft en handelt vanuit uw kracht.

Uiteraard start het traject met het uitspreken van doelstellingen en verwachtingen. In principe bent u zelf verantwoordelijk voor uw persoonlijke ontwikkeling. De rol van Lieke als coach is om u daarin te begeleiden door te luisteren, te vragen, te spiegelen en te reflecteren. Zij biedt u handvatten en steun door middel van oefeningen, rollenspelen en gesprekken. De aanpak die zij hanteert is afgestemd op u als persoon. Lieke komt graag snel tot de kern, is gericht op echt contact met u en geeft op een positief kritische manier feedback. Uw ontdekkingen en de toegang tot uw talenten en kracht maken het traject tot een succes.

 

“De echte ontdekkingsreis bestaat niet uit het zoeken van nieuwe vergezichten, maar in het kijken met andere ogen.” Proust

 

Voorbeelden van Lieke’s dienstverlening op het gebied van coaching zijn:

  • coaching op loopbaanontwikkeling (voorbeeld van een coachvraag: Ik wil eigenlijk ander werk doen, maar weet niet goed wat)
  • coaching op persoonlijke effectiviteit in je baan (voorbeeld van een coachvraag: Ik vind het moeilijk om collega’s aan te spreken op hun gedrag)
  • intervisiebegeleiding

Wilt u weten of uw vraag beantwoord kan worden in een coachingstraject of wilt u vrijblijvend kennismaken, informeer dan naar de mogelijkheden.