Assessments

hoogspringen_assessmentLieke Bezemer is een zeer ervaren assessmentpsycholoog. Naast een postdoctorale opleiding voor assessmentpsychologen heeft zij vele en zeer diverse assessmenttrajecten succesvol uitgevoerd. Deze trajecten waren van hoog tot laag in de organisatie en binnen diverse branches (o.a. zakelijke dienstverlening, industrie en onderwijs). Dit maakt haar tot een breed inzetbare partner voor uw assessmentopdrachten. Lieke is goed in staat om snel te achterhalen wat de vraag van een bedrijf is en kan hierdoor vlot doorgronden wat het profiel van de kandidaat zou moeten zijn. Daarnaast weet zij kandidaten op hun gemak te stellen en snel tot de kern van de persoon door te dringen. Haar rapportages zijn ‘to-the-point’ geformuleerd en geven duidelijke aanknopingspunten voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Lieke heeft met uiteenlopende testen en testaanbieders gewerkt en zij zal zich het werken met (voor haar) nieuwe testen snel eigen maken.

Naast het uitvoeren van verschillende assessments (zie hieronder), is Lieke ook inzetbaar als trainer waar het gaat om testgebruik of testinterpretaties.

 

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” Ghandi

 

Voorbeelden van Lieke’s dienstverlening op het gebied van assessments:

  • selectie assessment
  • ontwikkelassessment
  • loopbaanassessment

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of de inzetbaarheid van Lieke als assessmentpsycholoog, dan kunt u contact opnemen met Lieke.